Θεατρική παράσταση: Φτυστός ο μακαρίτης

Η θεατρική ομάδα του Φ.Ο.Υ. Ανέμη, ανεβάζει την αυλαία του θεάτρου μας για 25η χρονιά, παρουσιάζοντας ένα ή δυο έργα κάθε χρόνο. H Ανέμη είναι μια από τις μακροβιότερες ερασιτεχνικές θεατρικές ομάδες της Αττικής, στην οποία συμμετέχοντες και συμμετέχουσες έκαναν τα πρώτα τους βήματα στην θεατρική μας σκηνή, το μακρινό 1998, ως παιδιά και τώρα έρχονται σε αυτή με τα δικά τους παιδιά.

Η ομάδα έχει αναμετρηθεί με ένα μεγάλο φάσμα του θεατρικού ρεπερτορίου, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται έργα κλασικών συγγραφέων αλλά και σύγχρονα, όλων των ειδών. Η επί 25 χρόνια αδιάλλειπτη παραγωγή πολιτισμού, στον Φ.Ο.Υ., κάτω από τη σκηνοθετική καθοδήγηση της Χρυσούλας Σούρα, αποτελεί τρανή απόδειξη της δύναμης που έχει η ερασιτεχνική δημιουργία. Γι’ αυτό, με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στην φετινή θεατρική παραγωγή του ομίλου μας, στην κωμωδία:

Φτυστός ο μακαρίτης” της Πένυς Φυλακτάκη

Ο Μιχάλης Μπεζενογλου ξεδιπλώνει το οικογενειακό του δέντρο, από την εποχή του προπάππου του, μέχρι σήμερα! Το συμπέρασμα? Κάθε νέος Μπεζενογλου… δεν είναι τίποτα άλλο… παρά… “Φτυστος ο μακαρίτης”… Αχ, αυτή η κληρονομικότητα…

Similar Posts