"Η παράσταση συνεχίζεται": Το νέο έργο της "ΑΝΕΜΗΣ" στον ΦΟΥ.

"Η παράσταση συνεχίζεται": Το νέο έργο της "ΑΝΕΜΗΣ" στον Φ.Ο.Υ.

 
 
Η Θεατρική Ομάδα του Φ.Ο.Υ. "Ανέμη", σταθερή στο ετήσιο ραντεβού της, παρουσιάζει την κωμωδία του Ρικ Άμποτ "Η παράσταση συνεχίζεται" σε σκηνοθεσία Χρυσούλας Σούρα.
 
 
Ημέρες παραστάσεων:  21, 22, 28, 29 Απριλίου & 5, 6 Μάϊου και ώρα έναρξης 20:30.
Τιμή εισιτηρίου 5€
 
 
Στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Φ.Ο.Υ.,                  Α. ΛΕΝΤΑΚΗ (πρ. ΘΡΑΚΗΣ) & ΑΜΙΣΟΥ (ΠΛΑΤΕΙΑ ΥΜΗΤΤΟΥ) ΕΘΕΛ 856 & 140, 212 από Μετρό Δάφνης.
 

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε  στα γραφεία του Φ.Ο.Υ. καθημερινά 6-10 μ.μ. εκτός Σαββάτου και Κυριακής (τηλ 210 7625856). 

 
Λίγα λόγια για το έργο: 

Το έργο «Η παράσταση συνεχίζεται» του Αμερικανού κωμωδιογράφου Ρικ Άμποτ (1928-1991) είναι μια από τις καλύτερες κωμωδίες που έχουν γραφτεί για το Θέατρο και τους ηθοποιούς. Ο Ρικ Άμποτ, με ευφυή ευρήματα και σπαρταριστές σκηνές, αποκαλύπτει στα μάτια του θεατή, την αθέατη πλευρά του Θεάτρου. Το έργο αναφέρεται στα παθήματα ενός θεατρικού θιάσου στην προσπάθειά του να ανεβάσει ένα αστυνομικό έργο εποχής, ενός «τραγικού» συγγραφέα που αναζητώντας το «τέλειο» αλλάζει συνεχώς το κείμενο.
Απρόβλεπτες καταστάσεις, αναπάντεχα περιστατικά, λάθη και παραλείψεις τινάζουν στον αέρα τις πρόβες της προετοιμαζόμενης παράστασης.