ΠΡΕΜΙΕΡΑ "Χαμόγελο στον Καθρέφτη"

Κυριακή 18 Ιουνίου 9:00 μμ

Είσοδος ελεύθερη

Την Κυριακή, 18 Ιουνίου στις 21:00, ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Υμηττού σας προσκαλεί στην πρεμιέρα της ταινίας του Γιάννη Θεοδωρακόπουλου "Χαμόγελο στον Καθρέπτη" που φιλοξενεί στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεών του.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Χαμόγελο στον Καθρέφτη

«Η ζωή είναι ένας καθρέφτης, αν της χαμογελάσεις θα στο ανταποδώσει»

Δυο νέοι που αναζητούν την ευτυχία. O Άγγελος και η Αλεξάνδρα αναπτύσσουν μια σχέση μεταξύ τους που θα τους δέσει περισσότερο από όσο φαντάστηκαν. Είναι όμως η ευτυχία ταυτόσημη και για τους δυο;
Εκείνος την αναζητά στα απλά πράγματα που φέρνει η ζωή ενώ εκείνη αφήνει τους φόβους της να την οδηγούν καθώς σύντομα η σχέση τους θα δοκιμαστεί εξαιτίας ενός μεγάλου μυστικού και μοιραία θα συνειδητοποιήσουν τα αδιέξοδα στα οποία βρίσκονται. Η σύγκρουση μεταξύ τους θα είναι αναπόφευκτη.
Μια κάθοδος αρχίζει…
____________________________
Πρωταγωνιστούν:
Άγγελος Μπούρας
Έφη Αναστοπούλου
Δημήτρης Καραμπέτσης
Έρρικα Μπίγιου

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία : Γιάννης Θεοδωρακόπουλος
Σενάριο / Παραγωγή: Μαρία Χατζηδάκη
Διεύθυνση φωτογραφίας / Φωτισμός : Νίκος Χαντζούδης
Μουσική : Λουκάς Θάνος
Τραγούδια: Γιώργος Κοντογιώργος - Αλέξανδρος Μαράκης
Μοντάζ : Γιάννης Θεοδωρακόπουλος
Makeup Artist: Αμαλία Κονταρίνη
Ηχολήπτης : Γιώργος Παπαγιώργος
____________________________


Το "Χαμόγελο στον καθρέφτη" είναι μια ανεξάρτητη ταινία και βασίζεται στο σενάριο και την παραγωγή της Μαρίας Χατζηδάκη. Την ξεχωριστή μουσική της ταινίας υπογράφει ο Λουκάς Θάνος και τα τραγούδια ο Γιώργος Κοντογιώργος και ο Αλέξανδρος Μαράκης.

Μετά το "Dead Road"(https://vimeo.com/60124392) η T&J Films ,ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος σε συνεργασία με την Μαρία Χατζηδάκη επιστρέφουν με μια ιδιαίτερη ταινία για τις ανθρώπινες σχέσεις.

Η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας θα πραγματοποιηθεί στο Φ.Ο.Υ. (Λεντάκη /πρ. Θράκης & Αμισσού, Υμηττός) στις 18 Ιουνίου και ώρα 21:00.